2.7 C
Rapla
Teisipäev, 17 mai 2022
spot_img

“Hotell California” Komöödiateatris

Ameeriklane Neil Simon on üks populaarsemaid komöödiakirjanikke kogu maailmas. Eestis tuntakse teda eelkõige „Päikesepoiste“ autorina, kus särasid Jüri Järvet ja Aarne Üksküla. Simoni teoseid on mänginud kõik meie kutselised teatrid ja lavale on jõudnud lausa mitukümmend tema näidendit.
Paremiku hulka kuulub ka „Hotell California“, mis koosneb kahest lühikomöödiast. Mõlema tegevus leiab aset samas hotellitoas, kuhu saabuvad erinevad abielupaarid ja nii saavad näitlejad mitut erinevat rolli mängida. Vaimukas dialoog ja naljakad situatsioonid on alati Simoni firmamärgiks olnud, nii ka seekord. Omal ajal mängisid Vanalinnastuudios „Hotell Californiat“ eksabikaasad Ita Ever ja Eino Baskin. Ja nii üllatav kui see ka pole, saab nüüdki laval jälle kokku endine paar Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas.
Need lõbusad lood lavastas Ivo Eensalu, kujundas Riina Andresen. „Hotell California“ etendub 17.11 kell 16 Järvakandi Kultuurihallis (tel 489 4719), 30.11 kell 19 Märjamaa rahvamajas (tel 482 0075) ja 6.12 kell 19 Rapla kultuurikeskuses (tel 482 0075).
Piletid Piletilevist ja kohapealt.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised