-6.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
ArtikkelRaplas avati rullmassaažisalong

Raplas avati rullmassaažisalong

Maris Adoma

8. juulil avati Rapla kesklinna ärimajas uus ilusalong ja seda mitte traditsioonilises võtmes, sest salongis pakutakse siin maakonnas seni tundmatut rullmassaažiteenust.

Amadeia salongi avapeole oli kogunenud üpris palju inimesi. Peol pakuti erinevaid suupisteid, kuid inimesed ei olnud kohale tulnud lihtsalt uudistama, vaid paljud juba broneerisid endale aegu. Ruum ise on väga ilus – avar ja heledates toonides. Seal on kaks massaažimasinat, administraatori laud ja pisike istumisnurgake, kuid kõik ei ole veel valmis. Puudu on veel mõningad sisustuselemendid.
Salongi asutasid ema Katrin Pavelts ja tema tütar Liisi Pavelts. Mõlemad naised on seni olnud kontoritöötajad ja kummalgi oma firmat enne olnud ei ole. Mõtegi sellise salongi avamisest tuli üsna spontaanselt. “Kuskil poolteist kuud kuni kaks kuud tagasi saatis tütar mulle õhtul kirja, et kuule, teeme oma äri,“ meenutab Katrin. Esialgu suhtus Katrin sellesse pigem skeptiliselt ja pooleldi naljaga, aga kui tütar ütles, et tal on tõsi taga, siis mõtles emagi, et miks mitte.
Algul mõeldi teha salong oma maakodusse, siis mõisteti, et sinna ilmselt ei tuleks keegi. Mõte juba idanes ja asja katki ei jäetud. “Mõtlesime, et Raplas pole veel rullmassaažisalongi, aga igal pool mujal on. Jooksime praktiliselt ajaga võidu, sest kuulsime, et kaks inimest tahtsid seda teha ning üks inimene oli veel huvitatud. Aga saime esimesena jaole ja meil vedas,” räägib Katrin.
Tütar Liisi oli enne seda teenust kasutanud, seega ta teadis, et see on väga tõhus ja et sellel võiks olla turgu. “Siin me nüüd oleme, enam ei ole kuskile põgeneda. Tuleb, mis tuleb. Kui ei tule, siis võtame masinad endale ja rullime ise,” naljatab Katrin.
Salongil on ka oma koduleht amadeia.ee.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused