23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
RSViljandi maantee reklaamtahvli vale kellaaega põhjustab rike

Viljandi maantee reklaamtahvli vale kellaaega põhjustab rike

Siim Jõgis

Kes on mööda sõitnud Raplas Viljandi maanteel asuvast infotahvlist, on kindlasti märganud, et sealne tabloo näitab vale kellaaega. Juba mitu kuud on see näidanud talveaega ehk tegelikust ajast täpselt tund varasemat.
Reklaamtahvlit haldab AS TREV-2 Grupp. Sealt vastati Raplamaa Sõnumitele, et vale kellaaega põhjustab rike ning probleemi kõrvaldamisega tegeletakse. “Kahjuks on tegemist rikkega ja veel ei oska öelda, millal kellaaja õigeks saab. Kellaaega on proovitud õigeks panna nii oma jõududega kui ka konsulteerides spetsialistidega. Hooldustehnik praegu puhkab, aga tean, et teema on õhus ja otsitakse firmat, kes saaks meie kella korda teha,” selgitas AS TREV-2 Grupp sekretär-personalispetsialist Katrin Kase.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare