2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
RSRaplas ja Kohilas saab toidu kulleriga koju

Raplas ja Kohilas saab toidu kulleriga koju

Kadri Paju

Koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukorra tõttu antakse inimestele soovitusi kasutada ka toidukaupade ostmisel e-poodide võimalusi. Paraku on need võimalused Rapla maakonnas küllaltki piiratud.

Rapla ja Kohila piirkonnas on võimalik toitu ja muud esmatarbekaupa kulleriga koju tellida ainult Selverist. “Kojuveo piirkonda näeb täpsemalt meie kodulehelt. Kindlasti on tulevikus kavas teeninduspiirkonda laiendada, ent praeguse eriolukorra sees ei mõtle me teenuse laiendamisele, vaid olemasoleva piirkonna mitmekordse nõudluse teenindamisele,” ütles Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski. Sellega on välistatud, et toitu saaksid eriolukorra ajal koju tellida ka Kehtna või Märjamaa piirkonna inimesed.
Teine kauplusekett, kes kojuvedu pakub, on Coop, kuid nende teeninduspiirkond on veelgi kitsam. Rapla Tarbjate Ühistu juhatuse esimees Väino Sassi ütles, et E-Coop tegutseb täna vaid kahes Eesti linnas, Tallinnas ja Pärnus. “2020. aastal laienemise plaane pole. Rapla Tarbjate Ühistu iseseisvalt e-kauplust pidama ei hakka, sest tegemist on kahjumliku majandustegevusega,” nentis Sassi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused