24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
RSMuna-sibulasalat

Muna-sibulasalat

Helerin Väronen

Harvemad poeskäigud tekitavad ilmselt ühel hetkel olukorra, kus ei teagi enam, mida sellest vähesest, mis kappides alles, süüa teha. Loominguline lähenemine saab olema kodukokkajate märksõnaks. Vaadates enda külmkappi, olid kaks toiduainet, mis silma jäid, muna ja sibul. Otsisin siis, et mida lihtsalt ja kiiresti valmivat neist teha võiks. Alljärgneva retsepti leidsin Toidutare leheküljelt.

Vaja läheb: 2 keskmist sibulat, 1 spl õli, 4 kõvakskeedetud muna, 2 rohelise sibula vart, 2 spl majoneesi, soola, pipart.

Tee nii: Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks, pruunista õlis helepruuniks. Lase pisut jahtuda ja töötle saumikseriga püreeks. Koori ja haki munad. Sega püreeritud sibul, hakitud muna, hakitud roheline sibul ja majonees. Maitsesta soola ja pipraga.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare