spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSRapla päästekomando hoone saab uue fassaadi

Rapla päästekomando hoone saab uue fassaadi

Katri Reinsalu

Raplas aadressil Kevade 10 olev hoone on koduks nii Rapla päästekomandole, keskkonnainspektsiooni Raplamaa büroole kui ka kiirabile. Täna alustatakse hoone renoveerimistöödega, mis peaksid kestma terve suve.

Hoone kuulub Riigi Kinnisvara AS-ile, kes oma plaanide kohaselt toob täna objektile tellingud ning alustab fassaadi eemaldamist. „Kevade 10 hoones teostatakse fassaaditöid ehk eemaldatakse vana fassaad ning paigaldatakse uus. Lisaks sise- ja välisvalgustite vahetus, heitgaaside väljatõmbe agregaadi paigaldamine garaaži,” selgitas Riigi Kinnisvara AS-i kommunikatsioonijuht Mariliis Sepper tehtavaid töid.
Hinnanguliselt on tööde maksumus umbes 300 000 eurot, millele lisandub käibemaks. Tööd loodetakse lõpetada tänavu septembris. Sepper kinnitas, et remondi ajal asutused majast välja kolima ei pea. Sisetööd tehakse kokkuleppel seal toimetavate asutustega neile sobival ajal. Samuti ütles Sepper, et tehtavad tööd ei too rentnikele kaasa kõrgemaid rendihindasid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused