Gregor Ilves jätkab Rapla korvpallimeeskonnas

1
247
Gregor Ilves. Foto: Siim Solman

Rapla korvpallikool teatas esimese nime, kes jätkab Avis Utilitas Rapla koosseisus ka tuleval hooajal. Punase särgi tõmbab ka hooajal 2020/21 selga Rapla korvpallikooli kasvandik Gregor Ilves. Juba varasemalt oli teada, et Rapla meeskonnas ei jätka senised mängumehed Rait-Riivo Laane, Indrek Kajupank ega Erik Keedus. Sotsiaalmeediapostituses lubas Rapla korvpallikool, et lähiajal on uute liitujate kohta veel uudiseid tulemas. “Aga kes veel uue hooaja meeskonda kuuluvad? Millal rohkem mängijaid ja meeskonnaliikmeid avalikustatakse? Natuke veel kannatust ja juba varsti jagame teiega ka teisi uudiseid,” seisab korvpallikooli teates.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
ei usu
15/08/2020 13:07

ohoh