-2.1 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Spordiajakirjanik Marko Kaljuveeri käivitavad suursündmused

Täna on Pekingi taliolümpiamängude alguseni jäänud täpselt 100 päeva. Nii nagu varem, aitab ka seekord spordi tippsündmuse põnevust ja elamusi koduekraanidele vahendada tuntud spordiajakirjanik, mees, kelle hääl on meile kõigile tuttav. Loomulikult on see Marko Kaljuveer. Aga kas teadsid, et juba mõnda aega on tema kodu olnud Raplas?

Raplas elab Kaljuveer juba seitsmendat aastat. Küsimuse peale, kuidas ta väikelinna elama sattus, vastas ta: „Eks armastus tõi. Nii see elu käib. Ja ma olen väga rahul.” Kaljuveer on elupõline tallinlane. Seal on ta üles kasvanud ja koolis käinud. Ülikooliharidust omandas teises suures linnas Tartus. Sellest hoolimata hindab ta ka vaiksema ja rahulikuma Rapla rütmi. „Eesti on üldse väike,” arvab ta. Lisaks Raplale on tal oma koht ka maalilisel Muhu saarel. „Mulle tundub, et mida väiksem, seda parem,” lisas ta.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised