0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
ArtikkelMinister Liina Kersna: omavalitsusel on kohustus lasteaiaealisele lapsele kohta pakkuda

Minister Liina Kersna: omavalitsusel on kohustus lasteaiaealisele lapsele kohta pakkuda

Haridus- ja teadusminister Liina Kersna külastas maakonda, et rääkida alushariduse seaduse muudatustest. Tööjõupuuduse tingimustes oodatakse lapsevanemaid võimalikult kiiresti tagasi tööle. Selleks peab aga olema nii koht, kuhu laps jätta, kui ka kindlus, et ta on seal hästi hoitud.

Reedel külastas minister Kohila lasteaeda Sipsik ja Janne lastehoidu Raplas, et kuulata ära mured ja rõõmud. Pärast Janne Liidiku lastehoiu külastust andis minister intervjuu ka Raplamaa Sõnumitele.
„Janne on lastehoidu pidanud juba pikka aega, tal on suured kogemused. Ta teeb seda tööd väga teadlikult ja oskuslikult ja seda me tahame ka oma seadusemuudatusega. Kui lapsevanem viib oma lapse lastehoidu, võib ta olla kindel, et laps on professionaalselt ja kenasti hoitud,” ütles haridus- ja teadusminister Liina Kersna.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Hoidja
31. jaan. 2022 15:49

Minu meelest nii pisikest last ikka ei peaks veel lastehoidu ega lasteaeda viima. Ei ole vanem selleks valmis ja ei ole selleks nii väike inimene valmis. Ei ela enam vene ajal, et paarikuine laps jäeti karjuvana sõime. Vanem las võtab aega enda jaoks, tegeleb/arendab oma last kodus, sotsialiseeruda saab ka mänguväljakul. Laps, kes eemaldatakse vanema juurest,on stressis ja jääb kergelt haigeks.

Kõik uudised
Kuulutused