0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
LisalehtKäsitöölane: Ringe tehakse inimeste soovide järgi

Käsitöölane: Ringe tehakse inimeste soovide järgi

Seekord käisime külas Hageri rahvamajas, kus hiljaaegu oli remont ning maja näeb nüüd ilusam ja värskem välja. Käisime uurimas, millised ringid praegusel ajal majas tegutsevad ja mida lähitulevikus teha tahetakse.

Juhtusime külla minema teisipäeval, mis on rahvamaja jaoks üks kiiremaid päevi nädalas. Mõni aeg pärast meie saabumist algas paberikunstiring ning õhtu teises pooles oli kangoo jump treening ja seltskonnatantsutund.

Meid võttis vastu rahvamaja juhataja Maria Saarna, kellel on sel kuul tööjuubel – 15 aastat on ta Hageri rahvamaja juhtinud ja kogukonna elu edendanud. Majas toimuvate ringide kohta sõnas ta, et tegelikult on neid olnud rohkem, kuid praegune koroonaaeg on neist nii mõnegi nii-öelda välja söönud, eriti mis puudutab täiskasvanute huviringe.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused