6.1 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
ArtikkelMaamess köidab mastaapsusega

Maamess köidab mastaapsusega

Maamessi ei olnud võimalik kaks aastat järjest koroonaviiruse leviku tõttu korraldada. Nüüd sai see jälle teoks. Lihtne näide: viimasel Maamessil 2019. aastal oli 45 215 külastajat. Viiruse leviku tingimustes ei oleks kuidagi mõeldav olnud nii suure rahvamassi kokkutoomine. Aga nüüd olid ligikaudu 430 eksponenti kohal, väravad avatud ning külastajaid tungles sama palju kui 16 või 17 aasta tagustel hiilgeaegadel.

Oma majesteetlikud loomad tõi kohale Ranna Rantšo. Lastel õnnestus neist väiksematele ka pai teha.

Need kolm käivad omavahel kokku – Tartu, kevad ja Maamess. Tartu messikeskus võõrustas maaelule ja maamajandusele pühendatud Maamessi neljapäevast, 21. aprillist kuni laupäeva, 23. aprillini. Ilma viiruse levikuta oleks tänavu Maamessi ajaloos kätte jõudnud oluline verstapost ehk 30. kord, aga nüüd peab seda veel kaks aastat ootama. Juubelini jõutakse alles 2024. aastal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare