4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedRaplamaa esimene roheseminar utsitas tegutsema

Raplamaa esimene roheseminar utsitas tegutsema

Raplamaa esimene roheseminar puudutas varbaotsaga rohepöörde sisu ning suunas omavalitsusi mõtlema, milliseid reaalseid samme astuda.

Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) on võtnud tänavu oma südameasjaks keskenduda senisest enam keskkonnaga seotud teemadele. Ees ootab Rapla maakonna arengustrateegia ja selle tegevuskava uuendamine. Samuti alustatakse omavalitsuste ühise kliima- ja energiakava koostamist.
Et aga keskkonnaga seotud teemadega ühiselt kursis olla ja mõistlikke arenguplaane teha, korraldab ROL tänavu 4-5 temaatilist roheseminari. Partneriks on Rohetiigri koostöövõrgustiku asjatundjad.
Esimene roheseminar leidis aset 26. aprillil Rapla riigimajas. Suuresti oli tegemist sissejuhatusega, et selgitada, milleks rohepööret vaja on, ja anda mõtteid, mida see praktiliselt omavalitsuste jaoks tähendab.
Sissejuhatuse teemasse tegi Ingrid Nielsen, kes on taastuvenergeetika ekspert ning huvikaitse projektijuht Eestimaa Looduse Fondis. Saali kogunes ligi 20 kuulajat. Nende seas olid peamiselt omavalitsuste juhid ja keskkonna- ning arendustöötajad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare