-7.3 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
LisalehtPõhjakotkas: Maleva saalihoki naiskond on olnud võidukas

Põhjakotkas: Maleva saalihoki naiskond on olnud võidukas

Annika Tammus, Rapla maleva saalihoki naiskonna kapten

Maleva saalihoki naiskond kaitseb hästi, sihib täpselt ja keskendub trennis taktikaõppele. Hiiumaal toimunud Energialiiga finaalis saavutas naiskond aprillis kulla, jäädes Järva-Jaani vastu mängides peale 5:3.
Kogu hooaeg kulges väga hästi, alistasime vastased põhiturniiri kümnest mängust üheksal. Kindlasti me tahame alati võita, kuid lisaks sellele soovime nautida mängu. Selleks, et saaks nautida mängu, tuleb trennis teha palju tööd, keskenduda ning pühenduda. Treener Marten Liivaga on trennid kulgenud põnevalt ja olnud väljakutseid täis, oleme palju lihvinud oma liikumisskeeme ja tehnikat. Marten on olnud nõudlik ja heas mõttes ülbe treener, sisendades meisse ka enesekindlust. Ainult nii suutsime finaali ärevusest hoolimata avavilest alates mängu domineerida ja isegi pärast endale lastud väravaid hoida initsiatiivi ja võita.
Samuti oleme väga rõõmsad oma järelkasvu üle, kes tegid võistkonna osana tugevad mängud. Meie väravavaht Triinu Tuttenpal tunnistati Energialiiga parimaks – kindel kaitse. Naiskonnal saab sel aastal täis 10. tegevusaasta ja see on meie esimene sisehooaja kuld.
Juunis osalesime Energialiiga tänavahokivõistlusel ning oleme väga rõõmsad, et võtsime ka seal kulla. Pärast sisehooaega on tänavahoki nagu sõõm värsket õhku sõna otseses mõttes ja kevade saabudes väga oodatud. Tänavahoki trennid on nagu akude laadimine – naudime seltskonda, teeme nalja ning muuseas liigutame ka palli ja hoiame end vormis. Trennides osalevad ka maleva meeskonna mehed ja hea kogukond ongi see, mis aitab spordist rõõmu tunda ja tagab järjepidevuse.
Maleva mehed saavutasid hooajal Rapla hokiklubi võistkonna koosseisus 35+ liigas 3. koha ja tänavahokis hõbeda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused