15.5 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
PersoonMerle Pihlakas: „Sul ei saa halvasti minna, kui teed oma asja kirega.”

Merle Pihlakas: „Sul ei saa halvasti minna, kui teed oma asja kirega.”

Abikaasad Merle Pihlakas ja Peeter Käsper on andnud uue elu kolmele vanale majale Rapla peatänava ääres. Rääkisime Merlega, kuidas see nii juhtus, et kaks raamatupidajat hakkasid vanu maju renoveerima ja mis on teda elus edasi pürgimisel motiveerinud.

Merle on lõpetanud Tallinna Kaubandustehnikumi raamatupidamise eriala. Oma teadmisi asus ta praktikasse rakendama Rapla Tarbijate Ühistus. Üheksakümnendate lõpus, kui tütar oli paariaastane, koondati ta sellelt kohalt. Merle jaoks ei olnud uudis kuigi traagiline. Ta mäletab, et teised nutsid, kuid tema võttis vastu hüvitise ning astus ise ettevõtja rolli.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused