spot_img
2.7 C
Rapla
Laupäev, 1 apr. 2023
PersoonSepikumeistrid Jarmo Kivi ja Merily Vinter-Kivi: „Laseme end elul kanda.”

Sepikumeistrid Jarmo Kivi ja Merily Vinter-Kivi: „Laseme end elul kanda.”

Jarmo Kivi ja Merily Vinter-Kivi on igati ettevõtlik abielupaar, kelle koduköögis valmivad imemaitsvad sepikud. Vaid mõni aasta tagasi pidasid nad koos ka oma restorani.

Kohtume Jarmo ja Merilyga nende Kaerepere kodus. Lisaks neile on kodus ka pere pesamuna, aastane Remy. Esiti vaatab ta võõraid nägusid ujedalt ja poeb igaks juhuks turvaliselt isa sülle. Õige pea hakkab ta aga isa põuest toimuvat uudistama ja jagab lahkelt naeratusi.
Sama naerusuine on ka pereema Merily. Ta on pärit Raelast. „Raikküla ja Rapla vahelt,” täpsustas ta. Jarmo kolis koos emaga Paidest Raplamaale teismelisena. „Ma käisin Jarmo õega koos gümnaasiumis. Ühel korral kutsus ta mind võrkpallitrenni, kus Jarmo ka käis,” meenutab Merily. Aasta alguses läks ta trenni ja suveks olid noored teineteist leidnud. Juuni algus jäi tähistama nende suhte algust. Hiljem sai samast kuupäevast ka nende pulma-aastapäev.
Viis aastat pärast tutvumist sündis perre esimene laps, Freddy. Jarmo on õppinud kokaks ja töötas tollal pealinnas. Oma oskusi on ta proovile pannud erinevates restoranides nagu Tuljak ja Rataskaevu 16. Kui aga perre oli sündimas teine laps, Kädly, otsustas Jarmo senisest töökorraldusest loobuda. Ta oli väsinud. „Jõuad öösel ühest-kahest koju, et hommikul pool üheksa jälle minna,” meenutas ta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused