13.8 C
Rapla
Teisipäev, 3 okt. 2023
LisalehtLendoravaraamat on nüüd veebis kõigile loetav

Lendoravaraamat on nüüd veebis kõigile loetav

Keskkonnaamet andis välja lendoravaraamatu, mida nüüd kõik huvilised ka veebi vahendusel lugeda saavad. Raamat koondab selle saladusliku loomaga kohtunud inimeste lugusid, haruldasi fotosid ja hulgaliselt infot lendorava kohta.

Tänavuse aasta loom on lendorav. Märgilise looma lugu on kaante vahele saanud ja kõigile huvilistele Keskkonnaameti kodulehe vahendusel vabalt kättesaadav.
„Lendoravaraamat” avab lugejatele salapärase lendorava maailma, pakkudes ülevaadet tema bioloogiast, eluviisist ja käitumisest. See räägib lendorava kujunemisest Eesti looduskaitse sümboliks ja selle olulisusest ökosüsteemide ja elukeskkonna säilitamisel. Raamat tutvustab ka viimaste aastate teadmisi lendoravate elust ning käsitleb kaitse ja metsamajanduse konflikte, pakkudes soovitusi, kuidas metsa majandada, arvestades lendorava vajadusi.
Märkimisväärne on ka peatükk „Lendorav pildis”, mis toob esile lendorava kui 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused