0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
TarbijaRetseptidTäidetud šampinjonid

Täidetud šampinjonid

Ulvi Blande

Mõte teha suuri täidetud seeni tuli ühte sotsiaalmeedia videot vaadates, kus kokk tegi nii hõrgutavat rooga, et tuligi tahtmine järele proovida. Valmistamine on lihtne ning kiire. Videos pani kokk seentele enne ahju panekut peale hiidkreveti. Läksin siis hooga poodi ja… krevettide hind oli päris krõbe. Mõtlesin siis, et asendan need paneeritud krevettidega, mis olid odavamad ja mida ma varem pole proovinud. Kodus avastasin, et olin ostnud hoopis krevetilaadse toote. Snäkkidena kõlbasid küll.

Vaja läheb: suuri šampinjone, 100 g suitsusinki, natuke võid, rõõska koort, riivjuustu.

Tee nii: Lõika seentel jalad, haki peeneks nii jalad kui ka suitsusink. Prae hakitud seened kergelt võiga läbi, maitsesta. Lisa suitsusink ja sorts koort. Kuumuta veel natuke, nüüd lisa riivjuust. Tõsta pann tulelt. Täida seened täidisega ja pane 10-15 minutiks ahju.
Söö kuumalt endale sobiva lisandiga. Suured täidetud seened on päris toitvad.

PS: šampinjonide asemel võib kasutada portobello seeni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused