7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
TarbijaRetseptidTervislikud kotletid kodujuustuga

Tervislikud kotletid kodujuustuga

Ulvi Blande

Ükspäev, kui ei tulnud mingit head õhtusöögi ideed, pakkus sõber välja mõtte teha kodujuustuga kotlette. Ma natuke kahtlesin, sest kui mainida lastele ja meestele sõna kodujuust, ei tee nad vahel katsetki toitu maitsta. See on muidugi pereti erinev. Ma ikka üritan järjepidevalt. Retsepti käib ka porgand.
Küpsetasin kotletid valmis ja ilma et oleks koostisosasid maininud, andsin pereliikmetele maitsta. Ütlesin, et proovi, kas soola on piisavalt. Emale maitses. Laps vaatas, nägi porgandiliblet ja kuidagi kõhklevalt võttis mu pakutu vastu. Maitses ja ütles, et sööb küll.
Meestele ma ei öelnud midagi. Üks märkis, et natuke teine mekk on, et kuidagi lahjem.

Vaja läheb: 1 pakk hakkliha, 200 g kodujuustu, 1-2 porgandit, 2 muna, 1 suurem küüslauguküüs, maitseineid.
Tee nii: Riivi kaussi porgand, lisa hakitud küüslauk, hakkliha, kodujuust ja munad. Sega kõik läbi, maitsesta soola ja pipraga. Veereta endale sobiva suurusega kotletid, küpseta pannil pruuniks. Koguseliselt sain kaks pannitäit kotlette.
Serveeri meelepärase lisandi ja salatiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare