5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
PersoonVabatahtlik päästja olemine on elustiil

Vabatahtlik päästja olemine on elustiil

Siseministeerium tunnustas sel aastal Lokuta Vabatahtlikku Tuletõrje Seltsi, andes neile aasta parima vabatahtliku päästekomando aunimetuse. Kuid see polnud nende ainuke tunnustus sel aastal. Päästeteenistuse medali sai ka päästekomando pealik Veljo Vilbas.

Siseministeeriumi tunnustuses on välja toodud, et Lokuta vabatahtlikud päästjad olid eelmisel aastal valmis reageerima päästesündmustele iga päev, kuid õnneks tuli välja sõita vaid 25 korda. Maakondlikult on nad aga suurimad ennetustöö tegijad ja kindlustavad endale järelkasvu noorteringide korraldamisega. Mõlemas tunnustuses mainitakse ka komandohoone olme- ja õpperuumide ehitamist ja renoveerimist. Seda tegevust vedaski komandopealik Veljo.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare