Hard Rock Laager 2022 algas 1. juulil. Festival ei näita väsimuse märke. Pigem vastupidi. Ka tänavu toimub raskemuusika fännide rõõmuks festival traditsiooniliselt Vana-Vigalas, kus kahe päeva jooksul käib lavadelt läbi 22 bändi. Nagu alati, ei pea ka tänavune festival külastajate arvu vähesuse all kannatama. Andunud fännid on alati kohal ja võtavad oma lemmikfestivalist alati maksimumi. Ka festivali peakorraldaja Kaido Haavandi oli optimistlik, sest kui eelmine aasta tuli festival läbi viia pisut piiratud kujul, sest oli pandeemia, siis tänavu on festival tagasi täismahus ja avatud kõigile.

Hard Rock Laager 2022 esimese päeva esinejad:

Woundgiver
Boners
Aeons
Hunta
Skiltron (arg)
Mört
Pestilence (ned)
Talbot
Baroness (usa)

Siit leiad tänavuse festivali esimese päeva galerii:

« kohta 3 »

Teise päeva galerii on siin.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare