Tänavusele Vigala Hard Rock Laagrile tõmmati 2. juulil raskeroki helide saatel taaskord joon alla. Mõnusalt suvine ilm meelitas kohale hulgaliselt metalmuusika fänne, kes ei pidanud kohe kindlasti pettuma. Mõnusalt kompaktne ja hästitoimiv festival pakkus ka seekord raskemuusikat seinast seina. Võib öelda, et teise päeva nael oli kahtlemata Devin Townsend (CAN), kelle õhtune esinemine pealaval oli otsast lõpuni äärmiselt nauditav ja seda peegeldas ka publik. Ära tasub mainida kindlasti ka Freak Angel (EST), kelle muusika oma olemuselt on vägagi elektrooniline, aga oma raskusega ei jää kohe kuidagi suurtele metal artistidele alla. Freak Angel mõjus äärimiselt värskelt ja värskendavalt. Otse loomulikult jagus aga häid esinejaid ka tervesse teise päeva.

HRL teise päeva esinejad:

Satones
Maleva
Tankist
Ulguränd
Beyond the Structure
Kulo
Burn Still
Strych:9
Brad Jürjens
Varang Nord (lat)
Devin Townsend (can)
Freakangel
Benediction (uk)

Võib öelda, et lihtsuses peitub võlu ja lihtsad asjad toimivad alati. Nii on ka HRL-iga. Lihtne ülesehitus oma tuntud kvaliteedis ja kõik toimib.

 

« kohta 4 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare