2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
PersoonSirli Arro: Uskuge lapsi, kui nad räägivad vaimse tervise probleemidest

Sirli Arro: Uskuge lapsi, kui nad räägivad vaimse tervise probleemidest

SOS Lasteküla Eesti Ühing lükkas Sirli Arro eestvedamisel käima SOVA chat’i, anonüümsust pakkuva internetikeskkonna, kus lapsed oma muresid jagada saavad. Esimesel tegevusaastal tegid lapsed tuhandeid pöördumisi.

Sirli töötab SOS Lasteküla Eesti Ühing MTÜ-s ennetustöö koordinaatorina. Sellel ametikohal alustas ta 2021. aasta augustis ja sai ülesandeks lükata käima internetiplatvorm laste toetamiseks. Lisaks seisab ta hea ka peretugevdusprogrammi koordineerimise eest Eestis. Tõsi, esimene ülesanne on tema ajast märksa suurema ampsu võtnud, sest uue platvormi käivitamine nõuab paratamatult rohkem energiat. SOVA chat tähistas 1. märtsil oma esimest sünnipäeva. Sirli räägib, et nüüd saab ta ilmselt rohkem tähelepanu ka peretugevdusprogrammile pühendada.

Lastel pole kellegagi rääkida
Mis see SOVA chat siis õigupoolest on? Tegemist on veebilehega, mille vestlusaknasse saavad 7-16-aastased lapsed oma muredest kirjutada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused