21.6 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
Head IsuTortillaroos

Tortillaroos

Ulvi Blande

Kui vahel on vaja kiirelt mingit kõhutäidet, saab tortillast ikka abi. Retsepti kui sellist õieti polegi, sest tortilla vahele võib ju panna seda, mida parajasti on. Huvitavaks teeb selle n-ö serveerimine.

Vaja läheb: 1 täistera tortilla, 4 viilu sinkvorsti, natuke riivjuustu, 1 spl ketšupit ja 1 spl majoneesi.

Tee nii: Lõika tortilla spiraalselt lahti, aga nii, et ta jääks ühe tükina. Sega majonees ja ketšup. Määri põhi ketšupi ja majoneesikastmega. Lõika singiviilud pooleks ja laota mööda tortillaspiraali. Puista peale riivjuust ja keera roosiks. Pane roos muffinivormi. Kui vormi pole, tee küpsetuspaberist kolmnurk ja vajuta põhi lamedaks. Küpseta 5 min.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare