Nädalaga andsid Raplamaa inimesed 37 positiivset koroonaproovi. Nädal algas rahulikult. Esmaspäeval ja teisipäeval avaldatud info kohaselt positiivseid tulemusi Raplamaale ei tulnud. Suurem osa ehk 29 positiivset testitulemust avaldati kolmapäeval ja need olid seotud esmaspäeval Rapla hooldekeskuses läbi viidud laustestimisega. Hooldekeskuse haiguskoldega on Terviseameti poolt täna avaldatud statistika kohaselt seotud 33 nakatumist.

Positiivseid teste lisandus Raplamaale ka järgnevatel päevadel. Neljapäeval kolm, reedel üks ja laupäeval neli. Pühapäeval ühtegi positiivset tulemust ei lisandunud. Koos möödunud nädala numbritega on Raplamaal hetkel 41 aktiivset haigusjuhtu.

Eesti viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 68,28. Raplamaad eraldi vaadates on see arv paeaegu kaks korda suurem ehk 123,08. Ühtlasi on see maakondade võrdluses kõige kõrgem näitaja.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare