Laupäeva, 31. juuli õhtupoolikul jõudis lõpule Rapla ralli. Kaks päeva kestnud võistluse järel saavutasid esikoha Raul Jeets ja Timo Taniel Škoda Fabia R5 masinal.

Teise koha teenisid Priit Koik ja Ken Järveoja (Ford Fiesta MkII Rally2), kes kaotasid võitjatele 23,4 sekundiga. Kolmanda koha pälvisid Rauno Bundsen ja Robert Loštšenikov (Mitsubishi Lancer EVO VIII), kes kaotasid võitjatele 2.26,5-ga.

Enne starti võis pidada suurfavoriitideks Georg Grossi ja Raigo Mõlder-it, kes esimeste kiiruskatsetega seda staatust ka õigustasid. Esikohta hoidsid nad esimese kaheksa katse järel, kuid siis tabas neid ebaõnn. Ford Fiesta WRC masinaga sõitnud Grossil tuli tehniliste probleemide tõttu katkestada. Sel hetkel oli Grossi edu Raul Jeetsi ees 42,7 sekundit.

Kahe võistluspäeva jooksul sõideti kokku kaksteist kiiruskatset, millest korduvate lisakatsete arv oli kuus. Pidulik autasustamistseremoonia toimus laupäeva õhtul Rapla keskväljakul. Sealt saadeti võistlejad reede õhtul ka rajale. Rapla ralli oli Eesti meistrivõistluste teine etapp.

Fotod: Siim Solman

« kohta 4 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare