Mõni nädal tagasi avas Green Gravels OÜ pidulikult Järvakandi tehase, kus toodetakse klaasvahtkillustikku. Terve Baltikumi peale on tegemist ainulaadse tehasega, sest mujal lähipiirkonnas sellist killustikku ei toodeta. Hiljutisel Raplamaa parimate ettevõtete tunnustusõhtul pälvis Green Gravels OÜ selle eest ühe tunnustuse ja ühe nominatsiooni. Auhindu käis vastu võtmas ettevõtte eestvedaja Timo Taniel (33).

Ühest küljest on noormees ettevõtte vedaja, aga teisest küljest ka sportlane. Oma põhitöö kõrvalt on ta autorallis kaardilugeja. Alles hiljuti võistles ta koos Gregor Jeetsiga Poola EM-rallil, kus nopiti EM-sarja esimesed punktid. Aga 2021. aastal saavutas ta koos Raul Jeetsiga Rapla rallil esikoha. Mida tähendavad tema jaoks maakonna parimate ettevõtjate tunnustamisel saadud autasud? Kuidas jaotab ta aega oma töö, hobide ja perekonna vahel? Küsimustele vastab Timo Taniel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare