Peeter Pruus teenis teise Eesti meistritiitli

0
1149
Peeter Pruus. Foto: Siim Solman

Pühapäeval, 26. juulil sõideti Rakke rattamaraton, kus selgusid ka Eesti meistrid 71 km pikkusel XXL-sõidul. Meeste konkurentsis saavutas esikoha Peeter Pruus (Torpado Südtirol) ning kindlustas sellega ka Eesti rattamaratoni meistritiitli.
Sellega teenis Pruus juba teise Eesti meistritiitli kahe nädala jooksul. 12. juulil tuli ta Eesti meistriks olümpiakrossis. Rattamaratonis tuli Pruus Eesti meistriks juba kolmandat aastat järjest. Tema aeg finišis oli 2:38.17,6. Teisena lõpetas Gert Jõeäär (Veloplus) lõpuajaga 2:40.41 ja kolmandana ületas finišijoone Peeter Tarvis (Veloplus) ajaga 2:41.00,8.
“Ei olnud endas üldse kindel, aga üritasin kohe alguses tempot peal hoida. Emumäele jõudes panin kohe gaasi põhja ning saime Gerdiga kahekesi minema. Vahepunkti jõudes oli Gert väikese vahega maas, järgmisel pikal tõusul jätsin ta aga põhimõtteliselt maha. Korra kahtlesin selles, kuna kiired osad olid tulemas ning ei teadnud, mis siis saama hakkab. Aga hoidsin peal nii palju, kui oli,” kommenteeris sõitu kolmekordne Eesti meister Peeter Pruus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare