Teist pühapäeva järjest ei olnud Tartu Ülikool Maks & Moorits meeskonnast võrdväärset vastast Avis Utilitas Raplale. Seekordses mängus olid Rapla võidunumbrid veelgi suuremad kui nädal varem. Mängu lõpuks näitas tabloo 103:69 kodumeeskonna võitu. Mäng toimus Sadolin spordihoones.

Avis Utilitas Rapla alustas kohtumist tuttavas koosseisus Mario Ihring, Roberts Freimanis, Al-Wajid Aminu, Marek Ruut ja Saimon Sutt. Sarnaselt nädalatagusele mängule pani Rapla oma paremuse ka seekord maksma juba esimesel veerandajal võites selle 25:9. Teisel veerandajal hakkas Rapla edu kasvama veelgi. Uus täiendus Shaquille Doorson näitas korvi all jõulist mängu ja sai korduvalt visata vabaviskeid. Kiiresti sai selgeks, et Rapla selles mängus enam tagasi ei vaata. Esimene poolaeg võideti veenvalt 55:26.

Teine poolaeg algas samas rütmis nagu esimene lõppes. Kolmandal veerandajal ei olnud näha ühtegi märki, et Rapla võiks eduseisus tagasi anda. Peale Al-Wajid Aminu efektset pealtpanekut keris vahe isegi rohkem kui 40 punktiliseks – 82:41. Kolmas veerandaeg võideti tulemusega 82:43. Neljanda veerandaja põhiline küsimus oli kas Rapla suudab 100 punkti täis visata või mitte. Jah, suutis küll! Tom Kaldre viimaste sekundite korvid tegid lõppskooriks 103:69. Küll aga tuleb tunnistada, et viimase veerandaja võitis siiski Tartu Ülikool Maks & Moorits tulemusega 26:21.

Avis Utilitas Rapla poolelt oli resultatiivseim mängija Mario Ihring, kes viskas 20 punkti. Al-Wajid Aminu viskas 17 ning Roberts Freimanis ja Sven Kaldre 12 punkti. Tartu resultatiivseim mängija oli Hendrik Eelmäe, kes viskas 14 punkti.

Tegemist oli Avis Utilitas Rapla viimase kodumänguga 2020. aastal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare