Sisuturundus

Lümfimassaaž ehk manuaalne lümfidrenaaž (MLD) on õrn nahka ja nahaaluseid kudesid mõjutav massaaž, mis stimuleerib lümfivedeliku voolu ja ergutab jääkainete eemaldumist. Igasugust kehaturset (välja arvatud südame- ja neerupuudulikkusest tingitud turset) on edukalt võimalik ravida MLD-ga. Lümfisüsteem on nagu “ühesuunaline tänav”, mis transpordib lümfivedelikku kudedest tagasi vereringesse. Abi saab erinevate probleemide korral: venoossest puudulikkusest tingitud tursed, trauma või operatsioonijärgsed tursed, liigesepõletikust põhjustatud tursed.
Lümfiteraapia koosneb manuaalsest lümfidrenaažist (MLD), kompressioonsidumisest (surveravi), lümfiringlust parandavatest harjutustest, nahahooldusest, patsiendi ja tema lähedaste nõustamisest. Lümfiteraapiast saavad abi krooniliste tursetega inimesed, onkoloogiliste operatsioonide ja kiirituse tõttu kahjustatud lümfisõlmede korral. Saab tellida kompressioonsukki ja -põlvikuid.
Lisaks lümfiteraapiale ja -massaažile teen MER massaaži (lihassidekoe energeetiline vabastamine), kinesioloogilist teipimist ja valgusravi Bioptron lambiga.
MER on aeglane, mediteeriv, kuid sügav ja tugev kehatöö, mis vabastab kehasse kinnistunud hoidmismustreid ning lukustunud emotsioone ja lihaspingeid. See on kombinatsioon süvalihaste ja sidekoe massaažist, liigespingete vabastamisest ja energia tasakaalustamisest. MER massaaž aitab lihas-, selja-, kaela- ja õlavöötme pingete korral, samuti käte ning jalgade ülekoormusest tingitud valude puhul. MER-i eesmärk on leevendada nii füüsilist kui ka emotsionaalset pinget saavutamaks täisväärtuslikum ja valuvabam elu.
Kinesioloogiline teipimine aitab kiirendada keha loomulikku paranemisprotsessi, pakkudes lihastele ja liigestele tuge ning stabiilsust, ilma et see piiraks keha liikumisulatust. Kinesioloogilist teipimist kasutatakse pehmete kudede mõjutamiseks, et pikendada manuaalteraapia mõju. Kinesioteip on veniv nagu inimese nahk. Kui teip on õigesti peale pandud, tõmbub see liigese liikumisel veidi kurruliseks ning tõstab selliselt pisut nahka, mis aitab luua mikroskoopilise vahe naha ja selle all olevate kudede vahele. Nii saab vabalt liikuda lümfivedelik ja taastub parem vereringe. Lateksivaba ja mitu päeva korraga kantav teip on ohutu ka lastele ja eakatele.
Bioptron valgusteraapia lamp on kliiniliselt testitud Šveitsi meditsiiniseade, mis töötab nähtava valguse vahemikus, ilma UV kiirguseta. Tõhus abiline haavade raviks, pehmete kudede taastamiseks, valu vaigistamiseks, nahaprobleemide raviks ning hooajast tingitud haiguste vastu võitlemiseks. Mõeldud nii täiskasvanutele kui ka lastele. Seega ohutu kasutada iseseisva seansina või toetava teraapiana muude terviseprobleemide korral.
Teraapiasse on oodatud erinevate probleemidega inimesed. Esmalt vestleme, hindame probleemi olemust ja leiame sobiva teraapiate koosluse. Parima lahenduse annab erinevate teenuste kombinatsioon.

Veidi endast: olen massaaži- ja terviseteenuseid pakkuv väikeettevõtja Marit Visk. Läbitud on lümfimassaaži ja lümfiterapeudi kursused (koolitaja Raili Raik), MER (lühend ingliskeelsest nimetusest Myofascial Energetic Relea­se) massaaži kursus. Massaažile lisaks teen valgusravi Bioptron lambiga ja kinesioloogilist teipimist. Teenuseid pakun kolmapäeviti Rapla Elujõu Keskuses Ööbiku 2 ja teistel päevadel Rakveres Tuleviku 4.

Põhjalikuma kirjelduse kõikide teenuste kohta saab
Bio Health Clinic kodulehelt ja Genli Facebooki lehelt.
Genli OÜ, 525 3046

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare